BTC Direct prijsupdate week 44

Wat een week! Bitcoin brak record na record en het Tsjechische bedrijf TREZOR kondigde een nieuwe hardware wallet aan. Tijd om een mooi weekend in te gaan, maar eerst de BTC Direct prijsupdate!

Bitcoin € 6.460,68 | +26,1%
Waar bitcoin vorige week nog een kleine prijsstijging liet zien, laat de cryptocurrency nu elke digitale munt achter zich. De waarde van een bitcoin steeg meer dan 25%.

Ether € 268,16 | +2,2%
Ethereum zit nog steeds in wat rustiger vaarwater, de ontwikkeling van het decentrale smart contracting netwerk is op de achtergond echter nog steeds in volle gang.

Litecoin € 49,31 | +0,6%
Litecoin lijkt het voorbeeld van haar grote broer nog niet te volgen. De cryptocurrency eindigt deze week overigens wel in de groene cijfers.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin