BTC Direct prijsupdate week 40

Het is weekend en dus tijd voor de prijsupdate! Twee van de drie cryptocurrencies schrijven deze week groene cijfers. We beginnen zoals altijd met bitcoin.

Bitcoin € 3762,58 | +4,4% 
Opnieuw doet bitcoin het goed ten aanzien van vorige week. De munt steeg een paar procent in waarde en bereikte opnieuw een marktwaarde van meer dan 60 miljard euro. Vorige week steeg de waarde van de digitale valuta al met bijna 17%.

Ether € 270,88 | +5,9% 
Net als bitcoin steeg ether een paar procent in waarde. “Een economie zonder banken” van Jamie Biesemans is overigens een leuk artikel om dit weekend door te lezen.

Litecoin € 45,29 | -2,8%
Na vorige week met 17,4% in waarde te zijn gestegen doet het zilver onder de cryptocurrencies het deze week wat minder. De litecoin waarde daalde met een paar procent en wijkt daarmee af van bitcoin en ether.

Een kijktip voor dit weekend is de latenightshow van Gert Verhulst waar Didi Taihuttu te gast was. Eerder kwam de avonturier in het nieuws toen hij zijn huis te koop zetten voor 85 bitcoins.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin