BTC Direct prijsupdate week 39

Bijna weekend maar natuurlijk eerst de BTC Direct prijsupdate! De drie cryptocurrencies deden het goed deze week en eindigden allen in groen.

Bitcoin € 3603,45 | +16,9%

De bitcoin steeg deze week bijna het hardst van de drie cryptocurrencies op ons platform. De digitale munt lijkt opnieuw naar een marktwaarde van 60 miljard te stijgen.

Ether € 255,89 | +13,8%

Na bitcoin is het tijd voor ether, de digitale valuta en brandstof steeg met enkele tientjes in waarde. De geplande hard fork van 9 oktober is uitgesteld naar hoogstwaarschijnlijk 17 oktober, zoals eerder vermeld in onze nieuwsupdate.

Litecoin € 46,61 | +17,4%
Net voor bitcoin komt litecoin met een koersstijging van 17,4%, de munt lijkt daarmee de trend van haar grote broer te volgen.

Een extra kijktip voor dit weekend: het programma ‘Nieuw Geld’, een videoserie gemaakt door VICE Money in samenwerking met ING. In de eerste aflevering is Livaneli (23) te zien, een cryptocurrency handelaar uit Rotterdam.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin