BTC Direct prijsupdate week 38

Het is alweer bijna weekend en dat betekent dat het tijd is voor onze wekelijkse prijsupdate! We beginnen zoals altijd met de eerste digitale valuta van de wereld: bitcoin.

Bitcoin € 3083,12 | +0,4%
Het kan bijna niemand ontgaan zijn, bitcoin had het vorige week donderdag zwaar te verduren. De prijs daalde snel en hard, maar gelukkig was de dip slechts van korte duur. De prijs herstelde zich in de dagen erna magnifiek. De laatste twee dagen staat de koers echter weer onder druk, dus we hopen op een herhaling van vorige week!

Ether € 224,95 | +3,4%
Ook ether heeft zich weer weten te herstellen na de crash van vorige week. Hoewel ether procentueel gezien het minst daalde in prijs duurde het wel langer voordat de koers zich herstelde. De litecoin en bitcoin prijs waren in de loop van vrijdag alweer op het niveau van voor de dip, bij ether duurde dit tot zondag.

Litecoin € 39,71 | -9,8%
Litecoin klom als eerste van de drie crypto’s weer omhoog maar sluit deze week wederom af in de rode cijfers.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin