BTC Direct prijsupdate

Het is alweer bijna weekend en dat betekent dat het tijd is voor onze wekelijkse prijsupdate! Het was een uitzonderlijk goede week, alledrie onze coins bereikte namelijk nieuwe all-time highs!

Bitcoin €4164,22 | +9,8%
Bitcoin blijft stijgen! De populariteit van de munt neemt alleen maar toe, zeker na de activatie van SegWit en de dalende transactiekosten.

Daarnaast zien we ook een groeiende acceptatie van bitcoin in alledaags gebruik, zoals bij Protonmail, waarover we schreven in onze vorige nieuwsbrief.

Ether €339,90 | +16,4%
Na een korte periode van verminderd vertrouwen door technische hiccups en ICO onzekerheden lijkt de ether community weer positief gestemd! De prijs steeg de afgelopen zeven dagen dan ook flink. Mogelijke redenen hiervoor zijn technische mededelingen zoals de Metropolis Hard Fork of MicrosoftsConfidential Consortium Framework (Coco), die als doel hebben het ethereum protocol toegankelijker te maken voor bedrijven.

Litecoin €69,53 | +54,4%
Wat een prijstoename voor litecoin! De munt is de afgelopen week met meer dan 50% gestegen en bereikt daarmee dan ook een nieuwe all-time high.

[btcdirect]

Delen:
Tags

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin