BTC Direct nieuwsupdate week 39

Vitalik Buterin over Ethereum
Vitalik Buterin, de bedenker van ethereum, sprak op TechCrunch’s Disrupt over hoe hij denkt dat ethereum zal veranderen, groeien en zich zal aanpassen aan nieuwe gebruiksgevallen.

De hard fork van ethereum stond gepland voor 9 oktober maar lijkt uitgesteld te worden naar block 437,000,000. Dit block zal waarschijnlijk rond 17 oktober worden gemined. De zogenaamde Metropolis hard fork bestaat uit twee verschillende fases: Byzantium en Constantinopel. De eerste fase zal verbeteringen met zich meebrengen voor het gedecentraliseerde smart contracting platform. Onder andere op het gebied van anoniemere transacties, verbeteringen voor programmeurs en de veiligheid van het netwerk. Uiteraard zullen we jullie naarmate de fork dichterbij komt op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen!

Chinese verkiezingen
In oktober staat niet alleen de ethereum hard fork gepland, ook het negentiende partijcongres van China staat op het programma. Dit is geen verkiezing waarbij de burgers van het land hun stem uit mogen brengen, maar de leidende posities worden achter gesloten deuren verdeeld.

Het komende partijcongres is zeer belangrijk, aangezien de meerderheid van de zittende leden van het Permanente Comité van het Chinese Politbureau – het orgaan dat in China de dienst uitmaakt – wordt vervangen. Daarnaast wordt ook nog de helft van de leden van het Politbureau zelf ververst. Dat betekent dat nieuwe talenten kunnen toetreden tot de machtigste Chinese politieke kringen. Forbes stelt nu dat het zou kunnen dat de ICO en exchange ban slechts van tijdelijke duur zullen zijn om de hardcore communistische leden tevreden te stellen in aanloop na de conventie. U snap het al, de geruchten draaien weer op volle toeren.

Delen:
Tags

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin