Blockchain.info krijgt een nieuw logo

Blockchain begon ooit als een geeky hackers project om bitcoin wat inzichtelijker te maken door het bouwen van een explorer. Inmiddels is het bedrijf blockchain.info een van de grootste bitcoin bedrijven ter wereld. De website is veruit de grootste blockchain explorer website ter wereld en biedt ook een wallet dienst aan met meer dan 11 miljoen gebruikers, zeker niet slecht voor een geeky hackers project. Eerder deze maand kondigde het bedrijf aan ook met een nieuw logo te komen, zie hieronder het resultaat.

New blockchain.info logo

In de komende week zal het nieuwe logo geïntroduceerd op verschillende social media kanalen van blockchain. Later wordt het nieuwe logo ook zichtbaar in de producten en diensten van het bedrijf, waaronder de wallet en de blockchain explorer. Het bedrijf is onder twee verschillende domeinen actief namelijk: https://blockchain.info en https://www.blockchain.com.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin