BitTorrent kondigt Bittorrent Token Airdrop (BTT) aan voor Tron (TRX) bezitters

De verkoop van de BitTorrent token zou een van de grootste en meest besproken ICO’s van het jaar kunnen worden. In een poging om de verkoop van de nieuwe token en de prijs van Tron te stimuleren, heeft het bedrijf een reeks airdrops aangekondigd.

BTT voor alle TRX

Vanaf 11 februari van dit jaar tot 2025 zal BitTorrent (BTT) tokens versturen aan houders van Tron (TRX). De eerste ‘snapshot’ van het Tron netwerk wordt gemaakt wanneer blok 6,6 miljoen bereikt wordt. De teller bij welk blok we nu zijn kan bekeken worden op tronscan.org.

De aankondiging vermeldt dat op basis van deze snapshot de BitTorrent Foundation het eerste airdrop van 10.890.000.000 BTT zal starten. Dit komt overeen met 1,1 procent van het totale aanbod van BTT. In de volgende 12 maanden zal nog eens 11,88 miljard BTT worden uitgegeven aan eigenaren van TRX. In totaal wordt dus voor ongeveer 1,2 procent van de totale hoeveelheid weggegeven met een airdrop. Het percentage zal met 0,1 procent  per jaar toenemen tot het 1,7 procent bereikt in 2025.

Tron zegt hierover:

“Om de TRX hodlers te belonen die lange tijd onze coins vasthouden wil de BitTorrent Foundation 99.990.000.000 BTT extra uitdelen tijdens online en offline evenementen. Dit gaat overeenkomen met 10,1 procent van het totale aanbod.”

Tokens worden uitgegeven volgens het 1=1 principe, wat betekent dat één TRX één BTT krijgt en dat er geen minimale TRX hoeft te worden aangehouden. Er moet nog een bevestiging komen over welke exchanges de airdrop gaan ondersteunen. Maar het is waarschijnlijk dat alle belangrijke exchanges dit gaan ondersteunen. Justin Sun is de CEO van Tron en hij heeft twitter gebruikt om te waarschuwen voor oplichting “Wees voorzichtig met oplichting. Officiële airdrops worden aangekondigd op onze sociale kanalen, website en blog. “

niTROn Summit is een succes

Tron heeft zojuist zijn eerste jaarlijkse evenement afgesloten waarin ook in werd gegaan op de BitTorrent token verkoop. Voormalige basketbal ster Kobe Bryant was een van de leidende figuren op het evenement dat volgens het team een enorm succes was:

Volgens een paar aanwezigen bij het evenement werden er een paar gedurfde voorspellingen gedaan. Zoals dat TRX de marketcap van EOS overtreft en de vierde grootste cryptocurrency wordt in 2019. Het bevindt zich momenteel op de negende plaats met een marketcap van net geen $ 1,6 miljard. De kloof tussen TRX en EOS op de vijfde plaats is slechts $ 500 miljoen.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin