Bitplaats.nl heet voortaan anycoindirect.eu

AnyCoin

De Nederlandse bitcoin-handelsplaats bitplaats.nl heet voortaan anycoindirect.eu, zo blijkt uit een bericht op Bitcoinspot. Ook breidt de dienst haar handel uit naar een groter aantal Europese landen, en biedt het meerdere cryptografische valuta’s aan.

Via anycoindirect.eu is het mogelijk om snel en gemakkelijk crypto’s te kopen en verkopen. Wanneer er crypto’s worden gekocht zullen deze na betaling per direct naar het opgegeven wallet-adres worden verstuurd, terwijl euro’s in het geval van de verkoop van crypto’s doorgaans binnen twaalf uur worden verzonden.

Behalve Bitcoin, werkt anycoindirect.eu ook met Blackcoin, Dogecoin, Darkcoin, Feathercoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin en Zetacoin.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin