BitPay lanceert nieuwe bitcoin wallet

BitPay heeft een nieuwe bitcoin wallet gelanceerd, de “BitPay – Secure Bitcoin Wallet”. Het Amerikaanse bedrijf is onder meer bekend van het sponseren van de Bitcoin St. Petersburg Bowl en verdient haar geld als bitcoin payment service provider. Ondernemers kunnen door BitPay bitcoins accepteren en deze direct omwisselen naar Amerikaanse dollars, zonder risico te lopen.

De nieuwe wallet van BitPay is niet de eerste wallet software van het bedrijf, eerder bracht het bedrijf de app Copay uit. De bitcoin wallet Copay is een open source app die gemakkelijk te gebruiken is voor beginners. BitPay wilt met het opzetten van open source projecten een bijdrage leveren aan het Bitcoin-ecosysteem. Naast Copay is er nog de blockchain explorer Insight waar het bedrijf een actieve bijdrage aan levert.

 

De nieuwe app lijkt zich voorlopig te focussen op de Amerikaanse markt en maakt het gemakkelijk om BitPay’s Visa Debit Card toe te voegen, er lijken ook delen van de Copay code in te zitten. De app is direct beschikbaar voor iOS en Android. Bent u opzoek naar een makkelijk en veilige wallet? Dan kunt u deze handleiding lezen.

BitPay bitcoin wallet

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin