Bitlegal en Fiatleak

BitLegal en Fiatleak, twee websites die wij u niet willen onthouden en erg leuk zijn om te bekijken. BitLegal houdt de regelgeving voor bitcoin en blockchain technologie bij van landen in over de hele wereld. België, Nederland en rest van de Europese Unie zijn erg vriendelijk ten opzichten van bitcoin en andere cryptocurrencies.

Op de website van Fiatleak ziet u live transacties. Elke transactie resulteert in het verzenden van een BTC van de rode valutateller naar het land op de kaart. De waarde in BTC wordt weergegeven in het groen op de kaart. De laatste wisselkoers van elke valuta wordt weergegeven in paars en ververst voor elke transactie.

BitLegal

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin