Bitcoins verkopen kan op verschillende manieren. De meest makkelijke manier om uw bitcoins te verkopen is ze aan te bieden aan een bitcoinreseller. De reseller geeft een bepaald aantal euro’s voor uw bitcoins. Klik hieronder voor de tab ‘bitcoins verkopen’ en vul het aantal bitcoins in dat u wilt verkopen.

[btcdirect]

Eigen wallet

Als bitcoins worden verkocht aan een reseller is het belangrijk dat de reseller ze binnen 10 minuten ontvangt. Stuur daarom bitcoins altijd vanuit uw eigen bitcoin wallet en nooit vanaf een bitcoinbeurs. Zorg er ook voor dat er genoeg transactie fee wordt betaald. Bij voldoende transactie fee wordt uw transactie sneller opgepakt door de miners en ontvangt de broker op tijd de door u aangeboden bitcoins.

Uitbetaling naar IBAN

De meeste bitcoin resellers accepteren alleen verkopen aan een Belgische of Nederlandse zichtrekeningen op naam van de klant. Uitbetalingen duren even lang als een normale bankoverschrijving (een á drie werkdagen). Verkoopt u uw bitcoins voor 12:00? Dan staat het geld meestal voor 17:00 dezelfde dag op uw zichtrekening, met uitzondering van het weekend natuurlijk. In het weekend verwerken Belgische en Nederlandse banken geen bankoverschrijvingen. Stel u verkoopt bitcoins om een vrijdag om 15:00, dan is de kans groot dat het geld op de eerstvolgende maandag voor 12:00 op uw zichtrekening staat.

Hoe werkt verkopen precies

Bitcoins verkopen is vrij simpel. Een bitcoinreseller om bitcoins te verkopen is BTC Direct, een bedrijf uit Nijmegen. Het is belangrijk om bij deze partij een geverifieerde account te hebben, alleen dan is het mogelijk om bitcoins te verkopen. Op de homepagina van de bitcoinreseller kies voor “verkopen” tab en vervolgens vult u het aantal gewenste bitcoins in wat u wenst te verkopen. Hierna zal gevraagd worden om de gegevens en uw naam. Als u dit goed hebt ingevuld wordt er een bitcoin adres gegeven, dit adres begint met het cijfer 1. U heeft vijftien minuten om de bitcoins over te maken uit uw wallet, zorg ervoor dat u voldoende transactiekosten aan de mines betaald.

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.