Bitcoins zijn te koop bij verschillende wisselkantoren, deze zogenaamde brokers vragen een fee van meestal twee procent op de actuele bitcoin koers. Afrekenen kan gemakkelijk met het Belgische Bancontact (voormalig MisterCash) of andere betaalmogelijkheden zoals een creditcard. Ben je van plan om veel te investeren in bitcoin? Dan raden wij je aan om een hardware wallet te kopen. Op zo’n hardware wallet kun je bitcoins en andere cryptomunten veilig beheren.
[btcdirect]

Bitcoins kopen

Een bitcoin wisselkantoor waar je bitcoins met Bancontact kunt kopen is de Nederlandse website BTC Direct, gevestigd in Nijmegen. Het eerste wat je dient te doen is jezelf te registreren op de website, rond dit proces helemaal af. Nadat je alle stappen hebt doorlopen wordt je account binnen ongeveer tien minuten geactiveerd. Dikke proficiat, je kunt nu bitcoins kopen! Vul bij het kopen je bitcoin ontvangstadres is in deze haal je uit je bitcoin wallet, heb je nog geen bitcoin wallet? Dan raden wij de Exodus bitcoin wallet aan. Deze wallet is gratis te downloaden voor Windows, macOS en Linux.

Nadat je bitcoins hebt gekocht worden deze meestal binnen twee minuten verstuurd en staan de bitcoins in je eigen bitcoin wallet. Zorg er voor dat je altijd met een klein bedrag begint van ongeveer tien euro bitcoins kopen is namelijk op eigen risico. Ben je nieuw in de wereld van bitcoins? Dan doe je er goed aan om je eerst goed in te lezen, een ideaal startpunt is onze bitcoin introductiepagina.

Voordelen om bij bitcoin broker BTC Direct te kopen zijn:
➥ Account activated binnen tien minuten;
➥ Gemakkelijk betalen met het Belgische Bancontact (voorheen MisterCash);
➥ Nederlandstalige klantenservice;
➥ Bitcoins binnen tien minuten in je wallet.

Bitcoins veilig opslaan

Als je bitcoins koopt wil je deze natuurlijk veilig bewaren, de meeste personen die bitcoins beheren doen dit in een zogenaamde software wallet. Het nadeel van zo’n wallet is dat deze afhankelijk is van je computer beveiliging. Voor wie er zeker van wilt zijn dat zijn of haar bitcoins niet gestolen worden raden wij een hardware wallet aan. Lees hieronder verschillende artikelen hierover:

➥ Computer beveiliging
➥ Bitcoins veilig bewaren: Trezor inleiding
➥ Bitcoins veilig bewaren: Trezor werkwijze
➥ Direct een Trezor kopen!
Direct een Ledger kopen!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.