bancontactbitcoin

Bitcoins kunt u bij verschillende handelskantoren kopen of verkopen, deze handelskantoren vragen een fee van meestal 2% op de koersprijs. Afrekenen kan gemakkelijk met het vertrouwde Belgische Bancontact (voorheen Mistercash) of andere betaalmogelijkheden zoals een creditcard. Wist u dat een hardware wallet de veiligste manier is om bitcoins in bewaring te nemen?

Een handelskantoor waar u bitcoins met Bancontact kunt kopen is het Nederlandse BTCDirect.eu. Het eerste wat u moet doen is zich registreren op de website, rond dit proces helemaal af. Nadat u alle stappen heeft doorlopen wordt uw account meestal binnen 48 uur geactiveerd. Dikke proficiat, u kunt nu bitcoins kopen! Vul bij het kopen uw bitcoin ontvangstadres is van uw bitcoin wallet, heeft u nog geen bitcoin wallet? Dan raden wij de Copay bitcoin wallet aan die gratis is te downloaden voor iOS, Android, macOS en Windows.

Nadat u bitcoins heeft gekocht worden deze meestal binnen dertig minuten verstuurd en staan de bitcoins in uw eigen bitcoin wallet. Zorg er voor dat u altijd met een klein bedrag begint van ongeveer tien euro, bitcoins kopen doet u op eigen risico. Bent u nieuw in de wereld van bitcoins? Dan doet u er goed aan om u eerst goed in te lezen, een ideaal startpunt is onze introductiepagina.

Voordelen om bij handelskantoor BTC Direct te kopen zijn:
➥ Account verificatie binnen 48 uur;
➥ Gemakkelijk betalen met het Belgische Bancontact (voorheen MisterCash);
➥ Bitcoins binnen dertig minuten in uw wallet.

btcpijl

[btcdirect]

 

Als u bitcoins koopt denkt u best ook eens na hoe u deze veilig wilt gaan bewaren. Persoonlijk raden we de Trezor aan die u hier kan kopen. Meer over de veiligheid en Trezor kan u lezen op onze site in onderstaande artikels:

➥ Computer beveiliging
➥ Bitcoins veilig bewaren: Trezor inleiding
➥ Bitcoins veilig bewaren: Trezor werkwijze
➥ Direct een Trezor kopen!

Bekijk zeker ook volgende info
Bitcoins veilig bewaren met een Trezor

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.