Bitcoins kopen met VISA

bitcoins kopen met visa

Bitcoins kopen met VISA kunt u bij verschillende handelskantoren, deze handelskantoren vragen een fee van 2% op de koersprijs. Afrekenen kan gemakkelijk met het vertrouwde VISA of andere betaalmethode zoals Bancontact.

Een handelskantoor waar u bitcoins met VISA (creditcard) kunt kopen is het Nederlandse BTCDirect.eu. Het eerste wat u moet doen is zich registreren op de website, rond dit proces helemaal af. Nadat u alle stappen heeft doorlopen wordt uw account meestal binnen 15 minuten geactiveerd naar de hero-status, hierna dient u een satoshi-status aanvraag te versturen. Om met VISA te betalen is een kort Skype gesprek noodzakelijk – hierna zal uw account direct de satoshi-status krijgen. Let op: de VISA kaart moet op u eigen naam staan. Dikke proficiat, u kunt nu bitcoins kopen! Vul bij het kopen uw bitcoin ontvangstadres is van uw bitcoin wallet, heeft u nog geen bitcoin wallet? Dan raden wij de Copay bitcoin wallet aan die gratis is te downloaden voor iOS, Android, macOS en Windows. Zorg ervoor dat uw computer veilig is, we hebben hiervoor een apart artikel voor u geschreven.

download-bitcoi-wallet-mac download-bitcoin-wallet-windows

Nadat u bitcoins heeft gekocht worden deze meestal binnen 10 minuten verstuurd en staan de bitcoins in uw eigen bitcoin wallet. Zorg er voor dat u altijd met een klein bedrag begint van ongeveer 10,00 euro, bitcoins kopen doet u op eigen risico. Bent u nieuw in de wereld van bitcoins? Dan doet u er goed aan om u eerst goed in te lezen.

Publicatie: 17 november 2016 | Laatste update: 17 november 2016, verbeteringen? Laat het ons weten.
[btcdirect]

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin