Bitcoins kopen met PayPal

bitcoinpaypal

Bitcoins kopen met Paypal is niet eenvoudig. Bij Paypal is het namelijk gemakkelijk om een betaling terug te kunnen vorderen, hierdoor is er een grote kans op misbruik. Vrijwel geen een bitcoin handelskantoor accepteert Paypal als betaalmiddel.

[btcdirect]

Wij raden u aan om bitcoins te kopen met een directe betaalmethode zoals Bancontact u krijgt hierdoor uw bitcoins sneller uitgeleverd bij verschillende handelskantoren zoals BTC Direct.

Bij deze de instructies om bitcoins te kunnen kopen.
Wij raden aan om eerst een klein bedrag te kopen (minimum is 10,00 euro) en te kijken of alles goed gaat.

Account aanmaken en activeren
U moet eerst een account aanmaken, dit kunt u doen door het bedrag dat u wilt kopen in euro’s in te vullen en daarna op de groene “bitcoins kopen” knop te drukken. Dan krijg u een popup waarin gevraagd wordt om in te loggen. Onderaan het velt staat: “Maak gratis een account aan bij BTC Direct”

Loop door dit registratieproces, en vul alles juist in. Uw e-mail en telefoonnummer moet u als eerst verifiëren. Nadat u dit gedaan heeft krijgt u een email, hierin staat dat u een ID selfie + een voor- en achterkant moet opsturen naar support@btcdirect.eu u kunt ook ‘reply’ doen en de foto’s als reactie opsturen.

Als de foto’s goed zijn wordt uw account binnen 10 minuten geactiveerd en kunt u bitcoins kopen met Bancontact, VISA, SOFORT of iDEAL.

Heeft u de Copay bitcoin wallet?

Om bitcoins te ontvangen in de Copay bitcoin wallet klikt u linksonder op de receive tab. Hier staat een bitcoin ontvangstadres in twee vormen namelijk in de vorm van een QR-code en in een reeks van cijfers en letters.

Uw bitcoin ontvangstadres wordt automatisch gewijzigd zodra er een betaling op het adres is ontvangen. Wees gerust, het oude bitcoin ontvangstadressen blijven voor altijd geldig! Met andere woorden: mocht u in de toekomst bitcoins ontvangen op een van de eerder door uw Copay wallet gemaakte bitcoin adressen, dan worden deze bitcoins automatisch op u bitcoin balans bijgeschreven.

Bij het kopen van bitcoins kun u uw bitcoin adres voor het gebruikersgemak en het voorkomen van typefouten het beste kopiëren en plakken. Uw bitcoins zijn direct na de aankoop beschikbaar in uw bitcoin wallet. U kunt uw bitcoin ontvangstadres gemakkelijk kopiëren door op de QR-code te klikken in de app.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin