Bitcoins kopen met Bancontact kan in België bij verschillende handelskantoren. Hieronder vindt u de antwoorden en een korte instructie over hoe u snel en veilig kunt kopen en verkopen bitcoins. De instructie is van toepassing voor het registreren op de website van BTC Direct.

1) Account registreren

Ga naar de website van BTC Direct en klik rechtsboven op registreren. Hier vult u uw eigen voornaam, achternaam en e-mailadres in en kiest u een uniek wachtwoord. Vul deze gegevens correct in.

Registratie BTC Direct

Na het juist invullen en het klikken op “account aanmaken” krijgt u een e-mail waarin een activatie link wordt gegeven. U dient hierop te klikken om uw e-mailadres te verifiëren.

actievatiemail

Nadat uw e-mailadres is geverifieerd zal er gevraagd worden om uw persoonlijke mobiele telefoonnummer te verifiëren. Vul uw mobiele nummer in en klik op “verstuur sms”, u krijgt een unieke code als sms op uw mobiele telefoon, vul deze in op de website.

nummer-activeren-btcdirect

Dikke proficiat uw account is geregistreerd! Het is nu tijd om uw account volledig te activeren zodat u snel bitcoins kan kopen en verkopen.

 

2) Account activeren

Om uw account volledig te activeren moet u een ID-selfie en de voor- en achterkant van u identiteitsbewijs sturen naar BTC Direct. Zorg ervoor dat de foto’s die u maakt scherp zijn en u geldige documenten opstuurt. U krijgt hierover een e-mail met instructies die er als volgt uitziet:

Account verifiëren btcdirect

Op werkdagen worden uw documenten meestal binnen 10 minuten behandeld, waardoor als alle documenten goed zijn, snel bitcoins kan kopen. Als u account is goedgekeurd krijgt uw account de zogenaamde ‘Hero’ status, u kunt door deze status maximaal voor 1000 euro per dag kopen. De mail die u hierover ontvangt ziet er als volgt uit:

hero-activatie-btcdiret

 

3) Bitcoins kopen met Bancontact

Het is nu tijd om bitcoins te kopen! U heeft hiervoor een eigen bitcoin adres nodig, deze krijgt u door het aanmaken van een bitcoin wallet. Heeft u nog geen bitcoin wallet? Volg dan deze pagina. Vul op de calculator van BTC Direct het gewenste bedrag dat u wilt kopen in BTC (bitcoin) of euro’s in en klik op kopen. Vervolgens kiest u Bancontact als betaalmethode. Zoals u hieronder ziet hoeft u geen hele bitcoin te kopen, u kunt bijvoorbeeld ook 1/10 van een bitcoin kopen. Het minimum bedrag om bitcoins te kopen is 10 euro.

bancontact-order-bitcoin

Na het klikken op de groene “afrekenen” knop komt u in de omgeving van Bancontact waar u veilig kunt afrekenen. Zorg ervoor dat u betaald met een bankrekening op uw eigen naam.

bancontact-bitcoin

Na het afrekenen wordt u automatisch doorgestuurd naar de website van BTC Direct waarin u nogmaals gevraagd wordt om uw bitcoin adres te controleren, als u zeker er van bent dat het bitcoin adres juist is ingevuld klikt u op ‘send coins’. Uw bitcoins zullen binnen 2 minuten in uw bitcoin wallet staan. Dikke proficiat u heeft bitcoins!

 

Direct hieronder bitcoins kopen

[btcdirect]

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.