Bitcoins kopen of verkopen

Bitcoins zijn te koop bij verschillende wisselkantoren, deze wisselkantoren vragen een fee van meestal 2% op de bitcoin koersprijs. Afrekenen kan gemakkelijk met Bancontact (voorheen Mister Cash) of andere betaalmogelijkheden zoals een creditcard of Sofort. Bent u van plan om veel te investeren in bitcoin? Dan raden wij u aan om een hardware wallet te kopen.
[btcdirect]

 

Een bitcoin wisselkantoor waar u bitcoins met Bancontact kunt kopen is het Nederlandse BTCDirect.eu. Het eerste wat u moet doen is zich registreren op de website, rond dit proces helemaal af. Nadat u alle stappen heeft doorlopen wordt uw account binnen 10 minuten geactiveerd. Dikke proficiat, u kunt nu bitcoins kopen! Vul bij het kopen uw bitcoin ontvangstadres is in deze haalt u uit uw bitcoin wallet, heeft u nog geen bitcoin wallet? Dan raden wij de Copay bitcoin wallet aan. De Copay wallet is gratis te downloaden voor iOS, Android, macOS en Windows.

Nadat u bitcoins heeft gekocht worden deze meestal binnen 2 minuten verstuurd en staan de bitcoins in uw eigen bitcoin wallet. Zorg er voor dat u altijd met een klein bedrag begint van ongeveer 10,00 euro, bitcoins kopen is namelijk op eigen risico. Bent u nieuw in de wereld van bitcoins? Dan doet u er goed aan om u eerst goed in te lezen, een ideaal startpunt is onze introductiepagina.

Voordelen om bij handelskantoor BTC Direct te kopen zijn:
➥ Account verificatie binnen 15 minuten (kantooruren);
➥ Gemakkelijk betalen met het Belgische Bancontact (voorheen MisterCash);
➥ Bitcoins binnen 2 minuten in uw wallet.

Bitcoins veilig opslaan

Als u bitcoins koopt wilt u deze natuurlijk veilig bewaren, de meeste personen die bitcoins beheren doen dit in een zogenaamde software wallet. Het nadeel van zo’n wallet is dat deze afhankelijk is van uw computer beveiliging. Voor wie er zeker van wilt zijn dat zijn of haar bitcoins niet gesloten worden raden wij een hardware wallet aan. Lees hieronder verschillende artikelen hierover:

➥ Computer beveiliging
➥ Bitcoins veilig bewaren: Trezor inleiding
➥ Bitcoins veilig bewaren: Trezor werkwijze
➥ Direct een Trezor kopen!

Bekijk zeker ook volgende info
Bitcoins veilig bewaren met een Trezor

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin