Bitcoins kopen op AnycoinDirect.eu: handleiding en bedrijfsvoorstelling

Update: Vanaf juli 2014 is Bitplaats van naam veranderd naar Anycoin Direct. De afbeeldingen kunnen hierdoor afwijken maar het aankoopproces blijft dezelfde. Anycoin Direct verkoopt niet alleen bitcoins maar ook andere altcoins zoals Litecoin, Dogecoin, Blackcoin, Darkcoin en meer.


Onlangs werden we gecontacteerd door het bedrijf dat de website bitplaats.be Anycoins Direct bezit. Zij waren de eerste om er ons attent op te maken dat het net zoals in Nederland (met betalingen via iDeal voor Nederlandse bankrekeningen), mogelijk is voor Belgen om bitcoins te kopen en ze onmiddellijk in de portemonnee te krijgen. Uiteraard vroegen we of ze zin hadden om hun bedrijf voor te stellen en daar gingen ze graag op in. Eerst vonden we het wel nodig om de dienst zelf eens uit te proberen en dat resulteerde in een simpele handleiding.

Inhoud van deze pagina:
Handleiding kopen op Anycoin Direct
Bedrijfsvoorstelling Bitplaats Anycoin Direct

Handleiding: Bitcoins kopen op AnycoinDirect.eu

  • Stap 1: Vul het aantal Bitcoins in dat je wenst te kopen;
  • Stap 2: Vul je Bitcoin adres in en verklaar je akkoord met de voorwaarden;
  • Stap 3: Vul je kaartgegevens en vervaldatum in;
  • Stap 4: Log in op je online banking;
  • Stap 5: klaar
  • De bitcoins ontvang je na enkele seconden al in je wallet
Stap 1

Stap 1

Stap 2

Stap 2

Stap 3

Stap 3

Stap 4

Stap 4

Stap 5

Stap 5

Ontvangen

Ontvangen


Bedrijfsvoorstelling Bitplaats.be Anycoin Direct

Bitplaats ogo

Bitplaats

Bitplaats.be Anycoin Direct is een online platform dat zich bezig houdt met het veilig kopen en verkopen van Bitcoins, vanaf heden zijn ze ook in België actief, hierbij stellen zij zichzelf voor:

Beste Bitcoin gebruikers,
Vanaf december ’13 zijn wij begonnen met het aanbieden van onze diensten in België. We zagen dat er in België nog geen mogelijkheid was om bitcoins direct te kopen en verkopen ondanks dat er wel vraag naar is. Om deze reden zijn we aan de slag gegaan met het maken van een Belgische variant van Bitplaats. Op bitplaats.be kunt u nu direct bitcoins kopen en verkopen en met Bancontact/Mister Cash direct betalen.

We streven ernaar om het kopen en verkopen van bitcoins zo makkelijk mogelijk te maken, zodat zelfs je moeder bitcoins kan kopen. De bitcoins worden net als bij onze Nederlandse dienst direct verstuurd, er hoeft dus niet gewacht te worden op verificatie waardoor u binnen 5 minuten in het bezit van bitcoins kunt zijn.

De combinatie van gemakkelijk kopen (Bancontact/Mister Cash) en de unieke service die wij bieden, zorgen ervoor dat Bitplaats.be het Bitcoin platform van België is. Bitplaats zorgt ervoor dat u gemakkelijk, veilig en snel bitcoins kunt kopen en verkopen. Door ons te oriënteren op de Belgische markt, waren wij er achter gekomen dat het best lastig was om als Belg aan Bitcoins te komen. Het kopen en verkopen ging via teveel kanalen en was te omslachtig voor een fijne en veilige ervaring. Bij Bitplaats staat het kopen en verkopen, allemaal op één pagina. Binnen een paar stappen kunt u beginnen en in tegenstelling tot andere, buitenlandse sites, doet u dit op een verantwoorde en veilige manier.

Door de implementatie van het Bancontact/Mister Cash betaalsysteem worden de bitcoins direct verstuurd. Bij ons staan kernwoorden als: veiligheid, toegankelijkheid en service hoog in het vaandel. Wij zijn deze service begonnen, omdat wij het gevoel hadden dat de Belgische markt achterliep qua mogelijkheden. Door met een goed en verantwoord gevoel hierin te springen, bieden wij een nieuwe, verfrissende en unieke service in een constant veranderende markt.

Het Bitplaats.be team ziet de toekomst zonnig tegemoet en samen met de bitcoin community, gaan wij ons verder ontwikkelen en verder bouwen aan HET online bitcoin platform van België : www.bitplaats.be AnycoinDirect.eu

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin