Bitcoin workshops bij BTC Direct

bancontactbitcoin

Bitcoin is een complex onderwerp dat voor de nodige verwarring kan zorgen. Dit komt mede doordat het een geheel nieuwe technologie is die vraagt om een nieuwe manier van denken. Bitcoin wisselkantoor BTC Direct is al meer dan drie jaar bezig met digitale valuta’s zoals de bitcoin en heeft de nodige ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring wilt BTC Direct graag delen met derde.

BTC Direct over de workshop:

In een workshop leren wij u de ins en outs van de Bitcoin technologie en de bitcoin als valuta. U leert onder andere hoe u een bitcoin wallet aanmaakt, bitcoins veilig bewaard en hoe u bitcoins kunt verhandelen. U krijgt van ons uw eigen hardware wallet die wij tijdens de workshop samen met u zullen installeren. Vervolgens bestaat er de mogelijkheid om direct bitcoins aan te kopen via ons online platform mocht u dat willen. Anderhalf uur later zult u met een gerust gevoel naar buiten lopen in de wetenschap dat u alle kennis en tools in handen heeft om veilig in bitcoin te kunnen investeren.

De kosten voor een individuele workshop bedragen €245,- (incl. btw en incl. 1 hardware wallet t.w.v. €69,60). Meer informatie over de bitcoin workshop is hier te lezen.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin