Bitcoin wallet op een Chromebook

Bitcoin wallet op een Chromebook? De laatste jaren zijn Google’s Chromebooks een stuk populairder geworden. Ze bieden een betaalbaar alternatief voor Windows laptops of Apple’s Macbooks. Het ‘nadeel’ aan en Chromebook is dat ze geen programma’s draaien zoals .exe of .dmg bestanden, hierdoor kan het lastiger zijn om bijvoorbeeld een bitcoin wallet te vinden die goed werkt op een Chromebook en het ChromeOS besturingsysteem.

Maar gelukkig is er ook voor Chrome gebruikers genoeg keuze! Zo heeft het Amerikaanse bedrijf BitPay de open source Copay wallet ontwikkeld, deze werkt op vrijwel ieder denkbaar platform. De Copay wallet werkt ook op Chromebooks en is gemakkelijk te installeren als app.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin