Bitcoin wallet in Trisquel Linux

Bitcoin in een besturingssysteem

Trisquel GNU/Linux, een besturingssysteem dat gebaseerd is op Linux komt standaard voorgeïnstalleerd met een bitcoin wallet. Electrum een van de meest populaire bitcoins wallets voor de computer zit standaard in het vrije besturingsysteem en is gratis te gebruiken.

lgyntnc-2

Trisquel GNU/Linux is een gratis en vrij alternatief voor besturingssystemen zoals Windows en macOS. Naast de Electrum bitcoin wallet komt Trisquel ook voorgeïnstalleerd met de office suite LibreOffice, een gratis alternatief op Microsoft Office. Trisquel is te installeren op vrijwel alle computers. Linux geldt als een van de meest veilige besturingssystemen wereldwijd en wordt onder meer aangeraden bij het aanmaken van een paper wallet.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin