Bitcoin prijs daalt met honderd euro

De koers van de digitale valuta bitcoin is de afgelopen 24 uur met 100 euro gedaald. Procentueel een prijsdaling van 11,4% volgens Coinmarketcap. Andere cryptovaluta koersen zoals die van ether en litecoin gingen ook onderuit. 

De grote bitcoin exchanges als Kraken, Coinbase en Bitstamp ondervonden problemen tijdens de koersdaling. Gebruikers op Reddit klaagde dat verschillende verkoop orders niet werden uitgevoerd. Andere gebruikers melde dat geplaatste buy orders werden geannuleerd in hun voordeel. Het is niet de eerste keer dat de exchanges bij een koersdaling problemen ondervinden. De bitcoin koers schommelt op moment van schrijven rond de 888,00 euro. Voor sommige ongetwijfeld een mooi inkoop moment.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin