Bitcoin is een digitale valuta die kan bestaan op en dankzij het internet. Er komen geen banken aan te pas en ook voor de ‘geldcreatie’ van bitcoins is er dus geen centrale bank. Maar bitcoins worden wel degelijk ‘gecreëerd’.

De mensen die bitcoins creëren staan bekend als bitcoin miners. De miners zijn de personen die ervoor zorgen dat transacties in het bitcoin netwerk worden gecontroleerd, geverifieerd en geregistreerd worden. Miners zijn niet opzoek naar goud maar naar zogenaamde blocks. Een block kun je vergelijken met de pagina van de boekhouding.

Bitcoin mining wordt bereikt door SHA256 dubbele ronde hash-verificatieprocessen uit te voeren om Bitcoin-transacties te valideren en de vereiste beveiliging voor het grootboek van het Bitcoin-netwerk te bieden. De snelheid waarmee bitcoins worden gemined, wordt gemeten in hashes per seconde.

Het Bitcoin-netwerk compenseert miers voor hun inspanningen door bitcoin vrij te geven aan degenen die de benodigde rekenkracht leveren. Dit komt in de vorm van zowel nieuw uitgegeven bitcoins als van de transactiekosten die zijn inbegrepen in de transacties die zijn gevalideerd bij het exploiteren van bitcoins. Hoe meer rekenkracht iemand bijdraagt, hoe groter zijn aandeel in de beloning.

Om te beginnen met het minen van bitcoins heb je mining hardware nodig. In de begintijd van Bitcoin was het mogelijk om te mijnen met de computer-CPU of hogesnelheidsvideo-verwerkerkaart. Vandaag is dat niet langer mogelijk. Aangepaste Bitcoin ASIC-chips bieden prestaties tot 100x de mogelijkheid van oudere systemen om de minig-markt te domineren.

Wie probeert met een normale computer bitcoins te minen is meer geld kwijt aan de stroomkosten en draait dus elke dag verlies. Het is van essentieel belang om bitcoins minen met de beste bitcoin-mininghardware die speciaal voor dat doel is gebouwd. Een andere optie is om te kopen in Bitcoin cloud mining-contracten. Dit vereenvoudigt het proces enorm, maar vergroot het risico omdat u de feitelijke fysieke hardware niet bestuurt.

Bitcoin Cloud Mining

Onderstaande diensten zijn verschillende opties voor cloud mining-contracten. Wij hebben persoonlijk geen ervaringen met deze diensten en het is raadzaam om zelf onderzoek te doen voordat je gebruikt maakt van deze diensten.

Genesis Mining – biedt SHA-256 mining contracten en meer winstgevende SHA-256-munten kunnen worden gemined terwijl automatische uitbetalingen nog steeds in BTC zijn. Klanten moeten ten minste 10 GH / s aanschaffen. Krijg 3% korting op een mining contract met de code: “08pAiU”.

Widget Image
Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.