Bitcoin investeringen bijhouden

Wie in de bitcoin of andere cryptocurrencies investeert doet er goed aan om dit bij te houden. Als u uw bitcoin wallet heeft aangemaakt en uw eerste bitcoins heeft gekocht is het slim om een overzicht te maken van uw investeringen. BitcoinBelgië heeft hiervoor een speciale spreadsheet (rekenblad) opgesteld, deze kunt u gebruiken als basis en eventueel verder uitbreiden. De eerste rij cellen hebben wij als voorbeeld alvast ingevuld. Door de ingevulde cellen te veranderen kunt u snel uw eindbalans uitrekenen. Het spreadsheet bestand is via deze link gratis te downloaden.

U heeft een spreadsheet programma nodig om het bestand te kunnen bewerken. Heeft u geen spreadsheet programma? Dan kunt u gratis LibreOffice Calc downloaden en gebruiken. LibreOffice is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Mocht een spreadsheet programma nieuw voor u zijn dan raden wij u aan om onderstaande video te bekijken, hierin wordt de basis uitgelegd van het opstellen van formules.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin