Bitcoin en Ethereum wallet gelekt voor nieuwe Samsung S10

2018 is een belangrijk jaar voor Samsung want het is tien jaar geleden dat de eerste Samsung Galaxy telefoon uitkwam. Gisteren zijn dan ook maar liefst 4 nieuwe Samsung s10 telefoon aangekondigd tijdens het Samsung Unpacked evenement. We hadden ook gehoopt hier de Samsung cryptocurrency wallet te zien maar deze is niet gepresenteerd. Samsung heeft helaas dus nog niet officieel bevestigd dat er een specifieke cryptocurrency wallet komt voor de Galaxy S10 komt.

Er mag dan wel niks verteld zijn over de wallet maar een nieuwe gelekte video biedt meer inzicht in wat crypto enthousiastelingen kunnen verwachten van deze meest geavanceerde smartphone.

 

Weinig is bekend
Zoals we eerder melden was het de verwachting dat Samsung de cryptocurrency wallet zou integreren in het nieuwe vlaggenschap. Er werd zelfs een mogelijke naam gelekt namelijk de Blockchain Keystore. In plaats daarvan werd er niks gezegd over een cryptocurrency wallet maar alleen kort over het opslaan van private keys. Het wordt mogelijk om private keys op te slaan in de Samsung Knox applicatie. Met Samsung Knox kunnen er zakelijke gegevens op de smartphones en tablets van medewerkers beveiligd worden door werkgevers.

Daarom gaan we er vanuit dat de eerder gelekte foto’s die naar verluidt de Galaxy S10 hebben afgebeeld met een crypto wallet die BTC en ETH ondersteunt waarschijnlijk nep zijn. We zullen zien wat er waar is of niet als de telefoon in de winkel verschijnt op 8 maart.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin