Bitcoin Embassy Amsterdam opent 12 december

Na Montreal, Warschau, Tel Aviv, Parijs en Kiev zal ook Amsterdam binnenkort haar eigen Bitcoin Embassy mogen verwelkomen. De speciale “ambassade” wordt gevestigd naast het Hofje van Wijs aan de Zeedijk 43, en zal haar deuren openen op 12 december.

De Bitcoin Embassy Amsterdam is een non-profit initiatief dat er naar zal streven een laagdrempelig platform te zijn voor alle bitcoiners. Zo kan de Embassy bijvoorbeeld gebruikt worden als flexwerkplek, vergadercentrum of meeting-spot. Ook zal de Bitcoin Embassy Amsterdam showcases gaan bieden voor nieuwe cryptocurrency-producten van zowel eigen bodem als daar buiten, die in sommige gevallen ook in het aanwezige winkeltje zullen worden verkocht.

Wie bij de opening van de Bitcoin Embassy Amsterdam aanwezig wil zijn – of simpelweg meer informatie wil vinden – kan terecht op bijbehorende website.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin