Bitcoin bereikt nieuwe recordhoogte

Hieronder de prijsupdate van het bitcoinbedrijf BTC Direct.

Bitcoin €3100,80 | +25,9%
Segwit is locked in en de hard fork is achter de rug. Waarschijnlijk zal de combinatie van die twee factoren sterk hebben bijgedragen aan het positieve sentiment dat momenteel de markt overheerst. De laatste paar dagen bereikte bitcoin nagenoeg iedere dag wel een nieuwe all-time high en vandaag werd de barrière van €3000 voor het eerst doorbroken. Waar deze rally gaat eindigen kunnen wij uiteraard niet voorspellen maar we genieten er volop van!

Iedereen die al langer cryptocurrencies in zijn bezit heeft weet dat de koersen hevig kunnen fluctueren maar de media aandacht trekt ook altijd een hoop nieuwe crypto fanaten aan. Met name die groep willen we adviseren om zich van dat feit bewust te worden en om mogelijkerwijs je investeringsstrategie erop aan te passen. Een veelgebruikte strategie om met de volatiliteit om te gaan is bijvoorbeeld de dollar cost averaging strategie. De bitcoin koers is hier live te volgen.

Ether €263,17 | +35%
De hele markt lijkt in het kielzog van bitcoin te worden meegezogen. Sommige coins profiteren daar wat harder van dan andere. Ether behoort tot de groep die zelfs bitcoin outperformed deze week. Van een nieuw all-time high is bij ether voorlopig nog geen sprake maar met een stijging van 35% zullen de meesten ook niet ontevreden zijn. Volg hier live de ethereum koers.

Litecoin €41,27 | +9,2%
Ook litecoin werd meegezogen maar verder is het behoorlijk stil rondom het kleine broertje van bitcoin. Litecoin was lange tijd de #3 naar market cap gemeten maar viel deze week terug naar de zesde plek.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin