Binance hervat registraties

De cryptocurrency exchange Binance lijkt weer mondjes maat nieuwe klanten te accepteren op haar platform. De Chinese exchange kondigde eerder een ledenstop aan, vorige week bleek de Nederlandse cryptocurrency broker BTC Direct ook weer nieuwe klanten te accepteren en Binance gaat nu ook als een van de weinige platform weer open voor nieuwe leden.

Je kunt jezelf via deze link registeren!

Crypto-naar-crypto exchange

Platformen als Binance, Kucoin en Poloniex staan bekend als zogenaamde crypto-naar-crytro exchanges. Op zulke sites is het dus niet mogelijk om met euro’s of Amerikaanse dollars te handelen maar dien je al in het bezit te zijn van andere digitale valuta zoals bitcoin, ether of litecoin.

https://www.youtube.com/watch?v=aBznpE89UCM

Delen:
Tags

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin