Binance: decentrale exchange start later deze maand

Changpeng Zhao, CEO van Binance, heeft op de Deconomy conferentie in Seoul bekend gemaakt dat het bedrijf zijn gedecentraliseerde handelsplatform (DEX) later deze maand zal lanceren.Deconomy is een tweedaagse cryptoconferentie in Zuid-Korea waar Zhao aanwezig was om te spreken over “Centralized vs Decentralized”. Tijdens deze conferentie heeft hij twee belangrijke aankondigingen gedaan.

Decentrale exchange start in april

Binance DEX – een gedecentraliseerde crypto exchange welke gebruik maakt van Binance’s blockchain – zal volledig beschikbaar komen in april. Verdere details over de lancering zijn nog niet naar buiten gebracht.

De tweede aankondiging heeft betrekking op de lancering van Binance Singapore: CZ heeft verklaard dat deze fiat-to-crypto exchange ook in april van start gaat.

Binance lanceerde eind februari het testnet voor DEX. Gebruikers konden toen wallets aanmaken en tokens uitwisselen op de Binance DEX. Het platform zal naar verluidt gedecentraliseerde software én hardware wallets ondersteunen.

Wallet van Binance wordt ook toegevoegd

De Trust Wallet van Binance zal ook worden geïntegreerd met de exchange, samen met de Ledger Nano S. Na de lancering worden er mogelijk meer wallets toegevoegd.

Gisteren onthulde Binance ook dat zijn Trust Wallet een nieuwe staking feature aan het ontwikkelen is, die tegen het einde van Q2 dit jaar gelanceerd moet worden. Daarnaast heeft de beurs ondersteuning toegevoegd voor Tezos (XTZ) – momenteel de 19e grootste cryptovaluta volgens CoinMarketCap. Ook Coinbase heeft aangegeven Tezos staking te gaan ondersteunen.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin