Wie op zoek is naar een professionele cryptocurrency exchange kan een kijkje nemen bij Binance; hier is het mogelijk om tientallen verschillende cryptocurrencies te kopen en verkopen  op ieder moment van de dag.

De cryptovaluta beurs is sinds 2017 actief doormiddel van een succesvolle ICO (Initial Coin Offering). In een zeer korte tijd is de website uitgegroeid tot het handelsplatform van de wereld, deze korte Binance exchange review kon dan ook niet uitblijven.

De onderneming is begonnen in China en wordt op dit moment bestuurd uit de Japanse hoofdstad Tokio. De supersnelle website en de relatief lage transactiekosten hebben de website tot een immens succes gemaakt. Per seconde zou het bedrijf zo’n 1.4 miljoen transacties kunnen verwerken. Het aanbod van de tientallen munten bestaat niet alleen uit de ‘traditionele’ cryptocurrencies zoals bitcoin en litecoin maar ook kleine munten als Vertcoin en Reddcoin.

Binance App

De webbrowser is op dit moment de populairste manier om in cryptocurrency te handelen. Maar wie wilt kan ook gebruik maken van de Binance app. Via internet kan de iOS app gemakkelijk gedownload en geïnstalleerd worden op de iPhone of iPad. Maak je gebruik van Android? Dan kun je de Binance Android app downloaden in de officiële Google Play Store.

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.