“Big Fish Games” accepteert Bitcoins voor games.

Op Big Fish Games kan je sinds kort spellen kopen en virtuele items via Bitcoin. Voor hen is het een manier om de transactiekosten op betalingen te vermijden maar natuurlijk ook om digitale cryptovaluta te ondersteunen.

Big Fish Games betaald nu ongeveer 8% van hun totale omzet aan transactiekosten en dat is veel. Het is dan ook een logische stap om Bitcoin te omarmen aangezien de transactiekosten voor hen maximaal 1% kunnen zijn. Hiervoor werken ze samen met het bekende Coinbase dat samenwerkt met ongeveer 25.000 handelaren en wiens leden meer dan 1 miljoen portemonnees heeft.

Big Fish Games

Big Fish Games

Omdat Big Fish Games bitcoin betalingen wil accepteren voor alle 3.000 games die ze hebben maakt hen een van de grotere ondernemingen om Bitcoin te gebruiken.

Populaire andere handelaren zijn bijvoorbeeld het Amerikaanse Overstock die recentelijk aankondigden dat de verkopen via Bitcoin over één miljoen dollar zijn gegaan. Om verder te gaan op Overstock: De verkopen die ze dagelijks realiseren met bitcoin schommelen rond de 20.000 a 30.000 Dollar hetgeen ongeveer gelijk staat aan 1% van hun totale omzet, al is dat laatste cijfer wel aan het groeien.

Het enthousiasme dat Overstock CEO Patrick Byrne heeft voor Bitcoin en de beslissing om betalingen te accepteren wordt duidelijk door de Amerikaanse Bitcoin gemeenschap beloont.

Paul Thelen, de Chief Executive van Big Fish hoopt met de beslissing dat gamers sneller zijn dan andere consumenten om digitale valuta te aanvaarden en hoopt hiermee ook zijn steun te geven aan het aantal bitcoin gebruikers. Klik hier om hun aankondiging te lezen.

Zo gebruik je Bitcoins op Big Fish Games:

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin