Betalen met bitcoins bij Besox sociaal secretariaat

Vanaf 1 juli, kunnen Besox-klanten hun beheerskosten ook betalen met bitcoins. Hiermee is Besox het eerste sociaal secretariaat in België die dit betaalmiddel aanvaardt.

Bitcoin is een elektronisch betaalmiddel dat geen tussenkomst van een bank vereist en waarmee dus ook geen transactiekosten gemoeid zijn. Deze digitale valuta heeft een bepaalde waarde ten opzichte van de dollar of de euro.

besox logoDe anonimiteit, het feit dat je bitcoins op meerdere plaatsen tegelijkertijd kan bewaren, het gebruiksgemak en de encryptie maken van bitcoins een veilig betaalmiddel. De technologie van Bitcoin is veel veiliger dan nu het geval is bij banken en kredietkaarten. Diefstal wordt in dat opzicht veel moeilijker. De meeste onlinewinkels aanvaarden bitcoins en sinds vorig jaar kan men ook in verschillende ‘fysieke’ winkels de elektronische portefeuille bovenhalen.

Besox is een jong en dynamisch sociaal secretariaat dat het zijn klanten zo comfortabel mogelijk wil maken zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaken”, aldus zaakvoerder Christophe Morbee. “Daarnaast onderscheiden wij ons door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie. Bitcoins als betaalmiddel aanbieden ligt volledig in lijn met onze ambities.”

Sociaal secretariaat Besox is gegroeid uit een jarenlange traditie en combineert moderne technologie met gedeelde expertise. Besox kiest bewust voor kleinschaligheid om een gepersonaliseerde service te kunnen leveren, volledig aangepast aan de grootte en de workflow van de klanten. Besox richt zich naar ondernemers in heel België, voornamelijk kmo’s, maar ook naar multinationals. Als bijkomende toegevoegde waarde kan Besox de klanten ook bijstaan op juridisch en/of boekhoudkundig gebied.

Besox heeft kantoren in Knokke, Oostende, Oostkamp, Gent en Antwerpen.

Meer info: www.besox.be

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin