België telt intussen 4 Bitcoin automaten

Er zijn verschillende manieren om bitcoins te kopen, veruit de populairste manier is bitcoins online aan te schaffen met Bancontact bij zogeheten bitcoin brokers. Toch zijn er ook andere manieren hoe je bitcoins kunt kopen. Een goed voorbeeld zijn de Bitcoin ATM’s. Bitcoin ATM’s zijn geldautomaten waarmee je euro’s kunt inwisselen voor bitcoins en vice versa. Je laat de geldautomaat weten hoeveel bitcoins je wilt aanschaffen en de geldautomaat zorgt voor de rest. In België zijn er op dit moment 4 ATM’s waar men met euro’s direct bitcoins kan kopen.

Bitcoin ATM in GentBitcoin automaat

De Bitcoin automaat in Gent is geplaatst in Gamecenter Outpost in Gent. De Bitcoin automaat in kwestie is afkomstig van General Bytes, een bedrijf met hoofdzetel die gelegen is in Praag, de hoofdstad van de Centraal-Europese republiek Tsjechië. Je kunt bij deze ATM alleen bitcoins kopen en niet verkopen. Locatie van de ATM: Ottergemsesteenweg 13, 9000 Gent.

Bitcoin ATM in Hasselt

De ATM in Hasselt is te vinden op de Corda Campus, de toonaangevende tech campus in het centrum van de Euregio. Je kunt bij deze ATM alleen bitcoins kopen en niet verkopen. De ATM is eveneens van General Bytes en is te vinden op de volgende locatie: Kempische Steenweg 293, 3500 Hasselt.

Bitcoin ATM in Antwerpen

De Bitcoin ATM in Antwerpen is ook van het bedrijf General Bytes en deze is te vinden in Outpost Gamecenter. Beggaardenstraat 6, 2000 Antwerpen.

Bitcoin ATM in Brussel

De laatste Bitcoin ATM is te vinden in onze hoofdstad Brussel. Tevens is de fabrikant hier General Bytes. De locatie van de ATM: Kantersteen 10, 1000 Brussel.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin