Auteurs

Ralph Waldo Emerson, een van meest invloedrijke denkers van de Verenigde Staten, zei ooit:

“Nothing great was ever achieved without enthusiasm”

En enthousiast zijn we zeker. In onze ogen zal crypto de wereld zoals wij die nu kennen voorgoed veranderen. Sterker nog, de veranderingen worden langzaam aan al steeds beter zichtbaar. En wanneer dat enthousiasme zo groot is als bij ons, dan moet dat gedeeld worden.

Via dit platform zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van het laatste nieuws uit cryptoland! Maar uit wie bestaat ons team nou eigenlijk? Op deze pagina stellen we ons graag aan u voor.

Wilt u ons team komen versterken? Dat kan! Laat ons weten waarom u onze nieuwe collega bent en stuur uw cv naar info@bitcoinbelgie.be

Wie zijn wij?

Roy Spies | Hoofdredacteur
Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.
Bezoek mijn LinkedIn

Bas van Bockel | Redacteur
Bas is het BitcoinBelgië team komen versterken in januari 2017. Hij is dol op schrijven en crypto. Dit doet hij het liefst vanaf een strand ergens in een land ver weg. Reizen is namelijk zijn andere passie. Gelukkig is de cryptomarkt 24/7 dus kan hij je op de hoogte houden van het laatste nieuws, ook al bevindt hij zich met regelmaat in een andere tijdzone!
Bezoek mijn LinkedIn

Onze contactgegevens

BitcoinBelgië

Mail: info@bitcoinbelgie.be

Contactformulier