Anycoin Direct krijgt investering van half miljoen en breidt uit naar Canada

Anycoin Bitcoin Nieuws

De Nederlandse bitcoin- en altcoin-wisseldienst Anycoin Direct heeft deze week een investering van een half miljoen euro ontvangen. Daarbij zal het bedrijf haar diensten per direct ook in Canada gaan aanbieden.

Anycoin Direct was sinds april 2013 op de Nederlandse markt onder de naam Bitplaats actief, en liet klanten zodoende gemakkelijk bitcoins en altcoins kopen en verkopen via iDEAL en SEPA. Vanaf 2014 veranderde het bedrijf de naam naar Anycoin Direct, en breidde het uit naar de rest van Europa. De jongste investering zal gebruikt worden om ook buiten Europa actief te worden, te beginnen in Canada. Daarvoor is Anycoin Direct een samenwerking aangegaan met de Canadese betalingsverwerker SALT Technology.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin