Alternatieve blockchain explorers

Zoals we vorige week woensdag melde heeft de website blockchain.info de laatste tijd wat problemen. Wie een recente transactie opzoekt heeft kans deze nog niet te zien op de website. Een blockchain explorer website is een website waar u met een webinterface de blockchain kan uitlezen. Het is een soort zoekmachine waar u alle transacties uit het Bitcoin-netwerk kan terugvinden.

De website van blockchain.info is erg vertrouwd bij de meeste gebruikers maar er zijn ook goede alternatieven. Hieronder een lijst  met alternatieve blockchain explorer websites. Onze voorkeur gaat uit naar de Insight blockchain explorer, deze website is erg overzichtelijk en werkt goed op alle soorten apparaten.

  1. Insight
  2. BlockTrail
  3. Blockr
  4. BitEasy
  5. Blockchain.com
Insight bitcoin

Insight bitcoin blockchain explorer

 

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin