Het eerste Blockchain Music Festival!

3 aug

De eerste tickets voor het Blockchain Music Festival zijn nu te koop. Dit najaar zal tijdens het festival een nieuwe token gelanceerd worden, namelijk de OMF-token. Het zal het eerste muziekevenement zijn wat de boekingskosten verwerkt via een live blockchain-applicatie.

Pre-sale tickets beginnen rond de 25 dollar en kunnen direct worden gekocht op crypto.ourmusicfestival.com met Amerikaanse dollars of met cryptocurrencies zoals bitcoin, bitcoin cash, ether en litecoin. Regular tickets zullen rond de 30 dollar kosten.

De line-up van het festival bestaat voornamelijk uit electronic/dance DJ’s zoals Zedd, 3LAU en Matt+Kim. Ook zal hip-hip icoon Big Sean een optreden geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *