Cryptocurrencies voor goud

1 aug

Het Blockchain-platform, Digital Gold Exchange (DGE) geeft aan als doel te hebben om een platform te creëren waar gebruikers veilig hun assets kunnen bewaren. Deze kunnen ze dan ook weer traden met anderen. DGE wil het traden van goud in tokens in een snelle en efficiënte ervaring presenteren, met conversion rates die gebaseerd zijn op de officiële marktprijzen.

“Quickly, safely, and without intermediary intervention” is de leus van het nieuwe platform. 

Ondanks dat de whitepaper van DGE stelt dat de focus op het trader van goud zal liggen, wordt er niet uitgesloten dat er in de toekomst ook metalen zoals diamanten, platinum en witgoud verhandeld kunnen worden. 

Op 1 augustus kan de eerste trade op dit platform uitgevoerd worden. Spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *