BookiePro lanceert openbare beta om met crypto te wedden op het WK 2018

8 jun

Het blockchain sportweddenschappen bedrijf BookiePro is gelanceerd in een openbare beta. BookiePro.fun is nog net op tijd klaar voor het WK 2018. Ze hebben 5 prijzen beschikbaar gesteld in Bitcoin voor diegene die de beste weddenschappen doet. Sport gokkers overal ter wereld kunnen nu de decentrale app downloaden en installeren om de dienst te testen. Deze app is gebouwd op de Peerplays-blockchain.

“Ons doel is om veel van de frustraties die klanten momenteel hebben op het gebied van gokken op te lossen. We willen een product bouwen dat peer-to-peer weddenschappen mogelijk maakt. De Peerplays blockchain stelt ons in staat om dat te doen. “ Dit zegt Jonathan Baha’, voorzitter van de Peerplays Blockchain Standards Association (PBSA).

Er is geen centrale partij of persoon die dit BookiePro beheert. “Naast alle opwinding die het Wereldkampioenschap voetbal met zich meebrengt kunnen gebruikers het nog spannender maken door een echt gedecentraliseerde goksite te gebruiken” zegt Toby Lynas, hoofd van Operations bij PBSA. Prijzen worden toegekend voor bepaalde uitdagingen, premies en leaderboards. Om te gokken kunnen gebruikers BitFun (BTF) gebruiken een cryptocurrency die speciaal is gemaakt voor BookiePro.fun. Bitfuns token kunnen verkregen worden door Bitcoins en Ethers om te ruilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *