Consensus 2018 komt dichterbij

11 mei

Consensus is een jaarlijkse blockchain technologiebeurs die wordt gehouden in New York. Bezoekers van Consensus zijn onder andere toonaangevende startups, investeerders, financiële instellingen, leidende technologiebedrijven, academische instellingen en groepen die de fundamenten van de blockchain en digitale valuta economie opbouwen.

Elk jaar worden er verschillende presentaties gehouden van verschillende digitale valuta. Het is voor sprekers van deze munten een ideaal moment om hun project te promoten aan de verschillende bezoekers.

Consensus 2018 vindt plaats van 14 tot 16 mei, het evenement wordt georganiseerd door de bekende cryptocurrency nieuws website Coindesk. Dit is de vierde editie van het evenement. Elk jaar is er een aanzienlijke groei in het aantal bezoekers van het evenement geweest. Bij figuur 1 zijn de statistieken te zien van het aantal bezoekers in de afgelopen jaren. Dit toont de stijgende interesse in crypto valuta en de blockchain technologie duidelijk aan.

Figuur 1

Tijdens het driedaagse evenement wordt er alles over de crypto valuta en de blockchain technologie besproken. Ontwikkelaars van de verschillende crypto valuta zullen stands hebben waar zij de technologie van hun product promoten. Er zullen meer dan 250+ sprekers waaronder sprekers van IBM en Microsoft zullen vertellen over de waarde en de technologie achter crypto en blockchain.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *