Crypto debat in Gent

30 apr

Op 2 mei vindt er in Gent het debat ‘The Crypto Bubble?’ plaats.
Voor- en tegenstanders zullen op deze avond het gesprek aan gaan. 

Pro: Jean-Luc Verhelst(co-founder Hive blockchain society) and Jo Vercammen (blockchain lecturer/co-founder blockchain startup). Sceptic: Koen De Leus (hoofdeconoom BNP Paribas Brussel)and Rudy Aernoudt (hoofdeconoom Europese Commissie/professor UGent)
De topics die aanbod zullen komen zijn trust/intrinsieke waarde van deze nieuwe soort munten. Manipulatie van de prijs doordat een groot deel van de munten door een kleine groep individu wordt beheerd. Hoog energie verbruik en gecentraliseerde mining kracht. Regulering rond deze munten,enz.

FREE entree: 2nd May 19u30 Aud. Quetelet, Tweekerkenstraat 2, 9000 Gent Capitant Slotdebat: The Crypto Bubble?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *