Cryptocurrency conferentie voor vrouwen

17 apr

In Moskou zal op 28 en 29 april een conferentie gehouden worden in het teken van cryptocurrencies. Zo zijn er meer conferenties, maar deze conferentie heeft een speciale invalshoek. De conferentie kan namelijk alleen bijgewoond worden door vrouwen. Ook zullen de sprekers op de conferentie, ook alleen vrouwen, een poging wagen om meer bewustwording te creëren over cryptocurrencies bij vrouwen.

Zoals de leus van de conferentie ‘Women advising women’ al aangeeft, zal er voornamelijk praktische informatie gedeeld worden omtrent Blockchain technologie, cryptocurrencies en investeringsmogelijkheden.

Het prestigieuze Zolotoe Koltso hotel zal deze dagen gebruikt worden als locatie. Een speciale cursus is ontwikkeld voor de deelneemsters zodat zij meer inzicht kunnen vergaren in Initial Coin Offerings (ICOs) en andere crypto-gerelateerde projecten.

Anastasia Philipchuck, ook wel de oprichtster van de Crypto Lady Association, organiseert deze conferentie en zal hier zelf ook spreken. Zij wil een verandering te weeg brengen met als uiteindelijke doel om de slechts 7% vrouwelijke crypto users omhoog te brengen.

Haar belangrijkste uitspraak luidt als volgt:

“Women can earn through cryptocurrencies much easier than it looks at first sight. Cryptocurrency is simply made for women.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *