Crypto Exchange Bittrex weer open voor nieuwe klanten

11 apr

Nieuwe gebruikers van Bittrex kunnen zich weer aanmelden, zo kondigde het bedrijf uit Seattle vandaag aan. Registraties werden in december stopgezet vanwege verzadigde capaciteit van het platform. In de afgelopen maanden konden nieuwe gebruikers zich enkel inschrijven via een wachtlijst. Alle klanten moeten nog steeds de procedure voor identiteitsverificatie (KYC) voltooien om gebruik te kunnen maken van de exchange.

De exchange lanceert voor de nieuw aanmeldingen een vernieuwde, verbeterde website, met onder andere verbeterde beveiliging. Bill Shihara, CEO van Bittrex: “Het is de verantwoordelijkheid van het bedrijf om klanten te voorzien van een betrouwbaar platform en uitstekende klantenservice.” Dit is oorspronkelijk ook de achterliggende gedachte geweest voor het stopzetten van registraties.

Hij voegt toe: “We hebben hard gewerkt aan het verbeteren van onze infrastructuur en het upgraden van onze website, daarom kondigen wij met genoegen aan dat registraties voor nieuwe gebruikers vandaag worden hervat.” Het bedrijf heeft daarnaast haar team verder uitgebreid met voormalige Amazon-werknemers, evenals voormalige leden van de Amerikaanse ministeries van Justitie en Binnenlandse Veiligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *