Move over Pokémon Go, CryptoHunt is coming!

23 mrt

De overweldigende belangstelling voor Pokémon Go is inmiddels bedaard, maar als het aan de makers van CrytpoHunt ligt hebben we binnenkort een nieuwe rage! Het augmented reality spel lijkt ontzettend veel op Pokémon Go maar in plaats van Pokémons, jaag je op schatkisten gevuld met Crypto Hunt coins.

Het spel is al te downloaden in zowel de App store als de Playstore en bevindt zich momenteel in de demo fase. Er wordt verwacht dat de volledig versie klaar is in juni. Spelers die nu al aan het schat zoeken zijn in de demo versie krijgen voor het halen van tien levels een bonus van tien procent is de volledige versie. Meer informatie vind je hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *