Werkzaamheden Poloniex wallet

9 mrt

Cryptocurrency exchange Poloniex tweette dat op donderdag 8 maart wat geplande onderhoudswerkzaamheden zouden starten aan de wallet op de exchange. Op het moment van schrijven, ruim 23 uur later, is er nog geen nieuwe update geweest.

Poloniex verklaarde dat het routineonderhoud van invloed zou kunnen zijn op het opnemen van bepaalde valuta en dat de wallets snel weer normaal zouden werken. Vandaag is er echter nog niet gereageerd op de vraag of de werkzaamheden inmiddels zijn voltooid.

Eerder deze week waarschuwde de exchange haar gebruikers voor een phishing scam. Volgens het Twitteraccount van de exchange was er een nep Poloniex app te downloaden in de Google Play Store, terwijl er in werkelijkheid geen Poloniex app bestaat. De maker van de nep app beweerde dat het platform zou zijn aangetast, maar Poloniex sprak dit meteen tegen:

Vertaling van cointelegraph.com vrij vertaald door redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *