Hacker retourneert 20.000 ETH naar Coindash

26 feb

Coindash heeft aangekondigd dat 20.000 ETH zijn verzonden naar de portemonnee van het bedrijf, vanaf het adres dat is gekoppeld aan de hacker die vorig jaar ongeveer 37.000 ETH heeft gestolen tijdens de ICO van het bedrijf.

Dit is de tweede keer dat de hacker geld terugstuurt naar Coindash, aangezien 10.000 ETH-tokens op 19 september 2017 naar een van de Ethereum wallets van Coindash werden gestuurd. De CEO van Coindash, Alon Muroch, heeft een verklaring over het nieuws uitgebracht, waarin staat: “Net als de hack zelf, zullen de acties van de hacker ons niet beletten om onze visie te realiseren, de productlancering van Coindash vindt volgende week plaats zoals oorspronkelijk bedoeld.” De productlancering van Coindash is momenteel gepland op 27 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *