Amerikaanse Bitcoin-ATM netwerk Athena voegt ondersteuning voor BCH toe

20 feb

Bitcoin Cash (BCH) is nu beschikbaar via tientallen nieuwe fysieke locaties in de VS. Het Amerikaanse ATM-netwerk Athena Bitcoin heeft ondersteuning toegevoegd voor het kopen en verkopen van de cryptocurrency voor fiat-geld op al zijn machines.

Bitcoin Cash ATM-netwerk

VS-gebaseerde cryptocurrency ATM-netwerk Athena Bitcoin heeft onlangs aangekondigd dat Bitcoin Cash (BCH) op al haar machines beschikbaar is. Dit is alleen de derde cryptocurrency die nu wordt ondersteund door het ATM-netwerk na bitcoin (BTC) en litecoin (LTC).

Athena-machines bieden zowel het kopen als verkopen van cryptocurrency, wat betekent dat Amerikaanse BCH-houders niet alleen een nieuwe handige methode hebben gekregen om hun voorraad cryptocurrency te vergroten, maar ook de mogelijkheid om deze gemakkelijk in te wisselen voor fiat in het geval ze in winkels moeten betalen.

Het bedrijf legt aan klanten uit dat BCH een volledig onafhankelijke valuta is met een andere prijs, ontwikkelingsteam en gemeenschap in vergelijking met BTC, en dat ze daarom een BCH ondersteunende portemonnee moeten gebruiken om de cryptocurency te kopen. De Athena Bitcoin-portemonnee ondersteunt BCH nog niet, maar het bedrijf belooft dat het snel na een aanstaande update zal zijn.

Athena heeft 55 geldautomaten in acht Amerikaanse staten (Florida, Georgia, Illinois, Missouri, Ohio, Pennsylvania, Texas en Californië) en één machine in Yucatán, Mexico, Lapa Lapa Altabrisa Mérida.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *