Stijgende Litecoin prijs leidt het Crypto-marktherstel

15 feb

Het herstel van de cryptomarkt ziet er elke dag sterker uit, en litecoin loopt voorop.

Op het moment van schrijven bedraagt de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies $ 466 miljard – het hoogste niveau sinds 2 februari en een stijging van 68 procent ten opzichte van de laagste van $ 276 miljard op 6 februari.

Het sterke herstel kan worden geassocieerd met grafiekfactoren (oversold-voorwaarden) en de voorzichtige optimistische reactie van de Amerikaanse Senaat op oproepen tot strengere regels. Het herstel geeft ook aan dat de markten de negatieve nieuwsstroom uit China en Zuid-Korea verteerd hebben.

Crypto Market Performance

Te midden van de rebound hebben munten als litecoin, Ripple en NEO een goede show neergezet sinds 6 februari.

Litecoin (LTC) heeft de afgelopen dagen een geweldige run gekend en is 54% week-op-week gestegen. De cryptocurrency is met 112,27 procent gestegen ten opzichte van de low van 6 februari van $ 106,94 en leidt het herstel in de top 10 van cryptocurrency naar marktkapitalisatie.

De aantrekkingskracht om snel geld te verdienen aan een komende harde FORK lijkt de vraag naar LTC te hebben gestimuleerd, hoewel de legitimiteit van het project twijfelachtig is. Ondanks de indrukwekkende prestaties van de laatste tijd rapporteert LTC een daling van 2 procent op jaarbasis.

Vrije vertaling van dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *