CEO Nvidia: cryptocurrencies blijven

11 feb

“Crypto is a real thing — it’s not going to go away.”

Dat zegt Jen-Hsun Huang, chief executive van videokaartproducent Nvidia, die gisteren de resultaten over het vierde kwartaal bekendmaakte voor 2017. Het bedrijf zei op donderdag dat de vraag van cryptocurrency miners de verwachtingen overtreft, maar dat het markt segment nog wel klein blijft.

In een interview met Barron herhaalde Huang dat sentiment en merkte op dat “er duidelijk veel over crypto wordt gepraat.” Er is inderdaad veel gezegd over de vraag naar de producten van het bedrijf en de langetermijnvooruitzichten waarmee Nvidia wordt geconfronteerd.

“And crypto was a real part of our business this past quarter, even though small, overall,” zei de CEO van Nvidia.

Huang prees ook de voordelen van de technologie die ten grondslag ligt aan cryptocurrencies. Er is “duidelijk echt nut” met blockchain, zei Huang, eraan toevoegend dat hij cryptocurrencies ziet als net zo echt als elk ander type virtueel goed of videospel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *